Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wersja Crossfire

vBodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jednym i drugim jeśli o to chodzi są cheaterzy i boterzy więc co za różnica który? Na EU gra sporo Polaków a na NA już nie zagrasz bo z Polski nie założysz konta. No chyba że chcesz się bawić proxy itd. Ale to raz się uda a raz nie ... :P

Opublikowano

Na Crossfire NA jest znacznie mniej cheaterów niż na EU

Dodam że jak uda ci się założyć konto na cf NA z USA ip to bedziesz miał ping +300 ;)

2isw7yf.png

Opublikowano

Na Crossfire NA jest znacznie mniej cheaterów niż na EU

Wejdź sobie w NA do serweru UK1 i wybierz jakąkolwiek mape HMX, najlepiej rooftops.

Na każdej mapie minimum 3 fly haki. Na tym trybie najłatwiej jest spotkać hackerów, ale na innych też jest ich mnóstwo.

Ostatnio grałem na obu wersjach i na EU było mniej hackerów.

To poprostu zależy od czasu. Czasami jest więcej hacków na EU, a po miesiącu na NA.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ale na NA jest uk 4 i tam przecierz prawie nie ma cheaterów a jak są to odrazu wywalają ich.

A na Eu jak gram to kiedy nie wejdę to jest dużo cheaterów ;)

2isw7yf.png

Opublikowano

Ale powiem ci tak połowę osób które są uważane za haki to są ludzie którzy potrafią grać i pierwsza lepsza osoba wbije na room i od razu wyzywa że to hacker bo nawet na EU zdarza się tak że Polak polaka wyzywa od hackerow ...

Opublikowano

Mi się bardzo często zdarza dostawać kicki za to że mam statystyki ok. 24/4 albo 25/8 i od razu że cheater itd... Zabijesz 2 kolesi cheater zabijesz 3 kolesi aim bot a jak zaje... cały team to wszystko w jednym więc...

@tomickiond

No nie powiedziałbym że jak zrobisz konto i wejdziesz później to będziesz mieć taki ping :P Będzie normalny więc możesz spróbować zrobić ;p

Opublikowano

@tomickiond

No nie powiedziałbym że jak zrobisz konto i wejdziesz później to będziesz mieć taki ping :P Będzie normalny więc możesz spróbować zrobić ;p

Nie da się wejść z niskim pingiem do CF NA na amerykańskim ip, chyba że mieszka się w ameryce.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@up ja na cf-ie na mam ping ok 50 to jak nie moge wejsc z niskim pingiem?

Jak masz konto zrobione przed sierpniem 2011 to możesz wejść na polskim ip, a wtedy masz niski ping.

1398258449-U383457.png

Gość patrykkos
Opublikowano

Dla mnie lepszy jest CF NA.

Z resztą to gdzie w danym czasie jest więcej hackerów zależy od aktualizacji X-trap'a.

Przykładowo jeżeli na NA aktualizacja była wczoraj a na EU tydzień temu to jasne, że wtedy nie da się grać na EU

;)

Opublikowano

Na EU przeszła większość najlepszych klanów z NA więc poziom jest wyższy ( nie chodzi mi tu o Puby tylko np. Versusy). Co do haków to jak użytkownicy wyżej pisali zależne jest od aktualizacji x-trapa.

Podsumowując jeżeli chcesz grać na jakimś poziomie a nie cisnąć bez sensu Puby to wybieraj EU i graj ESl`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...